Oplossingen

Bol.com koppeling

Het overzetten van verkochte orders van Bol.com naar SnelStart kan veel administratietijd vergen. Door onze koppeling kunnen klanten en orders aangemaakt worden als die via de API van Bol.com beschikbaar zijn. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

SnelFormulier

 SnelFormulier geeft u een koppelvlak waarmee uw leden / klanten een deel van uw administratie overnemen. De gegevens via formulieren komen direct in SnelStart waarbij we een aantal mogelijkheden koppelen aan de verwerking.

SnelFormulier die we nu hebben ontwikkeld zijn:

  • Contactformulier via website
  • Inschrijvingsformulier (lidmaatschap)
  • Contributieformulier
  • Donatieformulier
  • Onderhoudscontractformulier
  • Reparatieformulier / RMA formulier
  • Bestelformulier

Meer info vindt u via


SnelFormulier

OutSmart


OutSmart is ontwikkeld om een overzicht te maken voor een bedrijf in verband met buitendiensten. Het verbetert en versnelt het plannen en managen daarvan. Dit zorgt voor meer tijd voor andere belangrijke zaken en grip op de bedrijfsresultaten. 


OutSmart

Simple-Simon

Simple Simon digitaliseert werkbonnen heel erg gemakkelijk via jouw telefoon, tablet of computer.  Dit zorgt voor optimaliteit in samenwerking tussen jouw kantoor en buitendiensten. Doe lekker “simple” met Simon.


Simple-Simon


Snelkoppeling.eu

Snelkoppeling is geprogrammeerd om uw webshop te verbinden aan Snelstart. Er hoeft niet meer geplakt en knipt te worden, maar het gaat nu door snelkoppeling allemaal automatisch.
Ook als u wilt overstappen naar het gebruik van Snelstart kan snelkoppeling ervoor zorgen dat uw oude documenten makkelijk worden “getransporteerd” naar Snelstart en u zo snel mogelijk zonder gedoe verder kan met uw werk. 


SforSoftware

S for software is een aanvulling op Snelstart. Ze hebben meerdere producten zodat uw bedrijfsproces makkelijker, sneller en goedkoper te managen wordt. Dat doen ze nu aan de hand van standaard software, koppelingen en maatwerkoplossingen. Een investering voor de toekomst.

SnelStart koppelingen