OplossingenBol.com koppeling

Het overzetten van verkochte orders van Bol.com naar SnelStart kan veel administratietijd vergen. Door onze koppeling kunnen klanten en orders aangemaakt worden als die via de API van Bol.com beschikbaar zijn. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

contact

 

SnelFormulier

SnelFormulier geeft u een koppelvlak waarmee uw leden / klanten een deel van uw administratie overnemen. De gegevens via formulieren komen direct in SnelStart waarbij we een aantal mogelijkheden koppelen aan de verwerking.

SnelFormulier die we nu hebben ontwikkeld zijn:

  • Contactformulier via website
  • Inschrijvingsformulier (lidmaatschap)
  • Contributieformulier
  • Donatieformulier
  • Onderhoudscontractformulier
  • Reparatieformulier / RMA formulier
  • Bestelformulier

Meer info vindt u via 

SnelFormulieR
Compenda

Met Compenda zorg je ervoor dat al jouw data op één centrale plek staat en dat je efficiënter kunt werken door processen te automatiseren. Zo houd jij meer tijd over om je te focussen op je core business.

Een flexibel pakket dat toepasbaar is op zeer diverse processen, van eenvoudig tot zeer complex. Compenda biedt een alles in een oplossing voor jouw bedrijf en dient zich perfect als software voor urenregistratieCRMprojectbeheerfacturatie en meer.

meer informatie


Snelkoppeling.eu

Snelkoppeling is geprogrammeerd om uw webshop te verbinden aan Snelstart. Er hoeft niet meer geplakt en knipt te worden, maar het gaat nu door snelkoppeling allemaal automatisch.
Ook als u wilt overstappen naar het gebruik van Snelstart kan snelkoppeling ervoor zorgen dat uw oude documenten makkelijk worden “getransporteerd” naar Snelstart en u zo snel mogelijk zonder gedoe verder kan met uw werk. 


SforSoftware

S for software is een aanvulling op Snelstart. Ze hebben meerdere producten zodat uw bedrijfsproces makkelijker, sneller en goedkoper te managen wordt. Dat doen ze nu aan de hand van standaard software, koppelingen en maatwerkoplossingen. Een investering voor de toekomst.

SnelStart koppelingen

 Werkbonnenapps:

OutSmart

OutSmartOutSmart is ontwikkeld om een overzicht te maken voor een bedrijf in verband met buitendiensten. Het verbetert en versnelt het plannen en managen daarvan. Dit zorgt voor meer tijd voor andere belangrijke zaken en grip op de bedrijfsresultaten. 

Simple Simon digitaliseert werkbonnen heel erg gemakkelijk via jouw telefoon, tablet of computer.  Dit zorgt voor optimaliteit in samenwerking tussen jouw kantoor en buitendiensten. Doe lekker “simple” met Simon.

Dit programma is een simpelere versie van simple Simon en outsmart.  Zij zorgen er dus voor dat mobiele bedrijfsprocessen digitaal verwerkt worden. Weg met al die stapels papieren, maak het makkelijk en digitaliseer met omnimove.