SnelStart InCompany Training

Het is mogelijk dat we een training samenstellen op basis van het gebruik binnen uw organisatie. Bijvoorbeeld, omdat er andere software wordt gebruikt voor de facturatie en/of boekhouding of omdat u SnelStart gekoppeld hebt met een specifiek pakket. Specifieke wensen of vragen kunnen we zo beter behandelen dan in de standaard training.

Deze “InCompany” training kan zowel op locatie of op één van onze trainingslocaties. Uiteraard mogen er dan meerdere medewerkers aanschuiven om administratieve taken en verantwoordelijkheden goed door te nemen.

De groep waarvoor de training wordt gegeven is maximaal 6 deelnemers. In een dagdeel in de ochtend of middag, bespreken we uw bedrijfsproces en zoeken naar de beste aansluiting met SnelStart. Daarbij bestaat er de mogelijkheid dat we ook naar software of web applicaties kijken die gekoppeld zijn met SnelStart.

De kosten hiervoor bedragen:

  • € 590 per dagdeel of € 997 per dag
  • € 25 bij het gebruik van onze trainingsruimte’s per dagdeel
  • € 69 voorrijkosten (tot 30 km vanaf onze trainingslocaties)
  • Lunch tegen meerkosten mogelijk

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze trainer, WimJan van Velzen

  Er is meer informatie over InCompany Training op de SnelStart site

Direct training aanvragen

Voer hier een gewenste adres
Prijs is gebaseerd op groepen tot max. 6 personen
Splits e-mailadressen met een komma.
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.