SnelStart

Aanmelden training SnelStart

Standaard biedt SnelStart trainingen op verschillende locaties in heel Nederland. Op deze site kunt u zich inschrijven voor de locaties Haarlem, Roelofarendsveen en Uden.

Voor meerdere inschrijvingen voor uzelf of collega’s, kunt u de inschrijving herhalen.

Voor inschrijven klik op onderstaande knop:

SnelStart Training

Ondernemers willen optimaal gebruik maken van het boekhoudprogramma SnelStart door meer inzicht te krijgen in hoe het in zijn werking gaat. Standaard bieden wij trainingen op verschillende locaties in heel Nederland. Op deze site kunt u zich inschrijven voor de locaties Haarlem, Roelofarendsveen en Uden.

We bieden meerdere soorten Trainingen aan. Hierdoor kunnen beginners en gevorderde gebruikers op alle gebieden kennis opdoen. De trainingen die we verzorgen, zijn: Boekhouden, Essentie, Web, Voorraad InControle, InCompany en Online trainingen.

U krijgt persoonlijke begeleiding in een kleine groep en leert u in een vlot tempo alles wat u wilt weten over SnelStart. Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van realistische praktijk opgaven, om een zo duidelijk mogelijk beeld te vormen wat er moet gebeuren en hoe u moet handelen.