WimJan van Velzen

17 September 2021

WimJan

DKG Automatisering was sinds 1995 actief als kantoorautomatiseerder. In 2020 zijn de activiteiten, medewerkers en cliënten overgebracht naar Verdel ICT en Media in Roelofarendsveen. Nog steeds werken we bij veel klanten samen. Ook SnelStart heeft een goede stabiele basis nodig om de continuïteit te borgen.

Na 25 jaar actief te zijn geweest in de ‘hardcore’ ICT, heb ik uiteraard veel kennis opgedaan over verschillende oplossingen. Ook ken ik de wensen als ondernemer om vat te krijgen op je administratieve proces. Met Compenda, OutSmart en SnelStart vond ik een ideale basis om mijn proces te automatiseren.

Mijn daardoor zowel boekhoudkundig als technisch. Ik ken de database structuur in SQL, maar weet hoe je een jaarrekening maakt en kengetallen om te meten hoe uw firma er voor staat. Alles vanuit de basis van de SnelStart software en database.

Voor mijn klanten is mijn rol die van trusted advisor. Vaak in samenwerking met u accountant of boekhouder zoeken we naar de ideale automatisering van uw (administratieve) bedrijfsprocessen.

Uiteraard sta ik u graag te woord voor een vrijblijvend gesprek.