Nieuws! Samenwerking DKG en Verdel ICT & Media

Al vele jaren staat DKG garant voor professionele ICT ondersteuning voor MKB bedrijven. Daarnaast hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in de inrichting en ondersteuning van bedrijfssoftware, zoals bijvoorbeeld SnelStart. Vanaf 1 januari 2020 zullen wij ons volledige toeleggen op dit specialisme en zullen wij voor onze, nog altijd groeiende, ICT activiteiten intensief samenwerken met Verdel ICT & Media.

Verdel ICT & Media en DKG Automatisering

Veruit de meeste klanten en relaties van ons bedrijf kennen ons als SnelStart specialist óf hebben een vorm van advisering, implementatie of training van ons afgenomen in andere bedrijfssoftware. Toch komt de grootste omzet van ons bedrijf uit onze ICT activiteiten die we al vele jaren verzorgen voor een behoorlijke groep zeer trouwe klanten.

De afhankelijkheid van uw ICT omgeving wordt steeds groter en de innovatie gaat steeds sneller. Wij hebben die ontwikkeling met ons team altijd vrij goed kunnen bijbenen. Om optimale ondersteuning te kunnen blijven bieden in de toekomst én alle marktontwikkelingen bij te houden, hebben we besloten onze ICT activiteiten onder te brengen bij Verdel ICT & Media uit Roelofarendsveen (www.verdel.nl). Samen met Verdel zal DKG haar marktpositie verder uitbreiden.

DKG

Alle ICT-diensten en artikelen (zoals Microsoft Office 365, Azure, voip en backupoplossingen) worden overgenomen. Een deel van de medewerkers gaat ook over naar het team van Verdel. In deze samenwerking blijven de werkplekken bij DKG in Heemskerk behouden. DKG gaat zich verder specialiseren in de implementatie, inrichting en training van bedrijfssoftware zoals SnelStart. Voor de klanten van DKG verandert er daarom niet zoveel. Dezelfde personen blijven de vaste contactpersoon van de klant. Wat wel verandert is dat er meerdere disciplines achter deze persoon staan voor een breed aanbod van oplossingen. Om geen verwarring te creëren voeren beide bedrijven hun eigen facturatie.

Verdel ICT & Media

De organisatie van Verdel ICT & Media is groter en meer diverse dan die van DKG. Dat is ook logisch omdat het team bestaat uit 50 'Verdellers' met een breed aanbod. Verdel ICT & Media is 24x7 bereikbaar voor al haar klanten die met urgente storingen zitten. Er is een breed pallet aan producten en diensten van ICT hardware, cloud oplossingen, internet en telefonie diensten, websites, hosting en uiteraard de ondersteuning van uw gebruikers. 

Werken vanuit je passie

Kleine en grote bedrijven zijn inmiddels in grote mate afhankelijk van hun automatisering. Beveiliging, continuïteit, innovatie vragen om expertise op een steeds hoger niveau. Door de samenwerking met Verdel werken we samen met specialisten met passie. Op deze manier borgen we wederzijds een langdurige samenwerking die ons energie geeft. En niet onbelangrijk. Ik kan doen wat ik zelf het allerleukste vind: met automatisering klanten slimmer en efficiënter te laten werken.