On-line diensten

DKG ontwikkelt zich meer en meer als specialist op het gebied van on-line diensten. Hieronder een overzicht van de on-line diensten die wij op dit moment bieden.
 
Domeinregistratie is het vastleggen van een domein voor een bepaalde periode. U wordt geen eigenaar van een domein, maar claimt hem zolang u blijft betalen. Wanneer u een domeinnaam opzegt kan iedereen hem weer registreren. Het licentierecht dat u verkrijgt met domeinregistratie is overdraagbaar naar een andere partij en u kunt uw registratie eventueel verhuizen naar een andere hosting provider die tevens registrant is van uw extensie.
 
Hosting is het huren van een gedeelte serverruimte dat in verbinding staat met het internet. Naast deze webruimte biedt een hosting provider vaak email diensten en script ondersteuning. Hosting wordt vaak geleverd in combinatie met mail en domeinnaamregistratie, maar kan ook zonder deze extra diensten worden geleverd. Hoe de webruimte bereikbaar is vanaf het internet kan verschillend worden ingesteld, maar meestal gebeurt dit via het intikken van een domeinnaam in een internet browser. De kwaliteit van hosting hangt af van de betrouwbaarheid van het netwerk en de servers, de veiligheid van uw gegevens en de snelheid van de verbinding. Wij durven op al deze punten te beweren dat wij zeer goede hosting diensten leveren.
 
Websites
De website is onmisbaar in onze tegenwoordige tijd. Wij bouwen ze veelvuldig en voor een grote diversiteit aan klanten. Zo bouwden wij een website voor een Werving & Selectie bureau, een branchvereniging van Verffabriekanten, een garagebedrijf en een groothandel in horecaprodukten om er maar enkele te noemen.

Als klant wordt u uitvoerig betrokken in het bouwproces. Centraal staat altijd de vraag: "Wat wilt u bereiken met uw website?"
 
Benieuwd naar ons portfolio? Klik hier.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.