Donaties

Is uw organisatie afhankelijk van donaties of giften? De verwerking daarvan kan een arbeidsintensieve taak zijn die voor de nodige frustratie voor u, uw medewerkers of vrijwilligers kunnen zorgen.

Met SnelStart kunt u eenvoudig uw donaties verzorgen. Incasso is dan de manier om donateurs te ontzorgen om hun bijdrage te geven. Als een factuur niet nodig is dan kunt u met onze SnelFormulier Abonnement module eenvoudiger werken.

Aan uw website voegt u het SnelFormulier toe dat donateurs de mogelijkheid geeft om zich aan te melden. De donateur krijgt dan een bevestiging van inschrijving. Uw backoffice krijgt een email dat de donateur in SnelStart is geregistreerd met het gekozen donatiebedrag en eventueel extra velden gevuld met geboortedatum en andere kenmerken. SnelStart is verder uw pakket voor administratieve afhandeling.

Per maand, kwartaal, halfjaar of per maand kunt u nu een ‘run’ doen om alle donaties klaar te zetten voor incasso. Storno’s, herinneringen en aanmaningen kunt u in SnelStart afhandelen met de koppeling met uw bank.

Donaties
DKG Automatisering, WimJan van Velzen 20 augustus 2020
Deel deze post
Onze blogs

Barcode EAN