Algemene Informatie

16 December 2020

Veel ondernemers vinden hun administratie bijhouden best ingewikkeld. Je moet weten hoe je gegevens vastlegt en alles moet netjes op papier staan voor de overheid. Daarnaast kom je tijd te kort; je hebt het druk met je klanten en je bedrijf.

Een gezonde onderneming heeft administratief alles op orde. Inzicht in je cijfers is essentieel voor het beantwoorden van de vraag: kan ik zo door, of moet ik dingen veranderen?

In de trainingen van SnelStart leer je hoe je efficiënt je boekhouding bijhoudt in SnelStart. Na het volgen van een training gebruik je gemakkelijk de essentiële functionaliteiten in SnelStart en houdt je zelfstandig je administratie up-to-date. Ook de nieuwste functionaliteiten in SnelStart komen in de trainingen aan bod. Daarnaast leer je hoe de cijfers voor jouw bedrijf tot stand komen en wat ze betekenen voor jouw bedrijf. Zo kun je beter de resultaten in de gaten houden en sneller bijsturen waar het nodig is.

  • Interactieve, praktijkgerichte trainingen
  • Alle situaties uit een alledaagse boekhouding komen langs
  • Oefenen met opdrachten tijdens de training
  • Je mag het trainingsmateriaal mee naar huis nemen
  • Géén boekhoudkennis nodig

Je hoeft geen eigen laptop mee te nemen naar de training. Tijdens de SnelStart Essentie Training verzorgen wij een lunch. Als je de dagdelen SnelStart Web Training en de Snelstart Training Boekhouden aansluitend boekt, verzorgen we de lunch na overleg.

Niet iedere locatie is voorzien van faciliteiten om mensen met een beperking of een handicap te ontvangen. Neem voor meer informatie over locatiefaciliteiten contact op met de SnelStart-trainer. ‘Zelf je administratie doen bespaart kosten bij je boekhouder. Die investering in de training heb je zo terug verdiend. Maar inzicht krijgen in je bedrijf, door inzicht in je boekhouding, is nog waardevoller’.